04 Mei 2011

At last!

YEY!
at last  my wish came true lah!
wish aku nk buat cupcakes.
ternyata jd juga!
hehehe.
catek woo.
kalau korg nk tgk.
scroll down lah!




22 April 2011

Awuuu benang..

hoping dat today
aku ley g cabot kening aku!
pakai benang!
aaduhhh~
aku dpt rasa kesakitan yg bakal aku alamii!
wisshh me luck!

11 April 2011

This week!

Ouhh my god!
mggu nie.
mggu aku last kt penang.
aku p merantau kt Kuala Kangsar,Perak.
Haiihh!
aku p sana pun.
utk mencari ilmu baru,
bak kata org.
jauh perjalanan,luas pemandangan.
hehehe!
aku ke Perak utk mengubah naseb!

08 April 2011

New watch

HAAAA.
Ni jam baru aku.
Jam ni,uncle aku belikan.
Dia cakap,dia hadiah kan jam ni utk aku menghargai masa.
HUHUHU!
THX A LOT!
I DO LOVE IT!
WEEEEE^_^

29 Mac 2011

Nowdays

Sekarang nie ramai yg dah bertunang n dah berkahwin.

Aku nie bila plak?

HAIIHHHH!

hari tu ade yg nk minang aku.

tp ibu aku x bg.

cakap dy,aku muda lg.

kena sambong blajar.

haiihhh!

tp sekarang bila tengaok org,aku yg jeles.

tapi x pe.aku kena tunaikn aku mia impian~

baru ley wat wedding of the year!

23 Mac 2011

Result ohh result

hari nie result SPM aku bakal kuar.

and,aku nie mcm nak jatuh jeh jantung.

if result aku ok.

peluang belajar menunggu aku.

if bad.

OOOHHHH NOOO!

sayonara!

mmg aku bley bermimpi saja lah.

haaiihhh!

aku berharap lulus la result aku nie!

SPM la nyawa kita!

to all my fwen!

wani,eika,nadya,sue,acap,kurap,ajeeb n yg laen!!

lulus!ameeennn!

18 Mac 2011

Bass down low




Ba-ba-bass, bass, bass down low

Bass, bass, bass down low