04 Mei 2011

At last!

YEY!
at last  my wish came true lah!
wish aku nk buat cupcakes.
ternyata jd juga!
hehehe.
catek woo.
kalau korg nk tgk.
scroll down lah!




22 April 2011

Awuuu benang..

hoping dat today
aku ley g cabot kening aku!
pakai benang!
aaduhhh~
aku dpt rasa kesakitan yg bakal aku alamii!
wisshh me luck!

11 April 2011

This week!

Ouhh my god!
mggu nie.
mggu aku last kt penang.
aku p merantau kt Kuala Kangsar,Perak.
Haiihh!
aku p sana pun.
utk mencari ilmu baru,
bak kata org.
jauh perjalanan,luas pemandangan.
hehehe!
aku ke Perak utk mengubah naseb!

08 April 2011

New watch

HAAAA.
Ni jam baru aku.
Jam ni,uncle aku belikan.
Dia cakap,dia hadiah kan jam ni utk aku menghargai masa.
HUHUHU!
THX A LOT!
I DO LOVE IT!
WEEEEE^_^

29 Mac 2011

Nowdays

Sekarang nie ramai yg dah bertunang n dah berkahwin.

Aku nie bila plak?

HAIIHHHH!

hari tu ade yg nk minang aku.

tp ibu aku x bg.

cakap dy,aku muda lg.

kena sambong blajar.

haiihhh!

tp sekarang bila tengaok org,aku yg jeles.

tapi x pe.aku kena tunaikn aku mia impian~

baru ley wat wedding of the year!

23 Mac 2011

Result ohh result

hari nie result SPM aku bakal kuar.

and,aku nie mcm nak jatuh jeh jantung.

if result aku ok.

peluang belajar menunggu aku.

if bad.

OOOHHHH NOOO!

sayonara!

mmg aku bley bermimpi saja lah.

haaiihhh!

aku berharap lulus la result aku nie!

SPM la nyawa kita!

to all my fwen!

wani,eika,nadya,sue,acap,kurap,ajeeb n yg laen!!

lulus!ameeennn!

18 Mac 2011

Bass down low




Ba-ba-bass, bass, bass down low

Bass, bass, bass down low

ouhh!bruno mars



OMG!!Bruno Mars concert at PWTC Kuala Lumpur this !0th april!
I'd catch a grenade for you!!!

chubby!


my face agak chubby sekarang.and my body t0o:)

17 Februari 2011

WAHHH!

Tido tak basah.Mandi tak kenyang.Makan tak lena.
Bak kata orang.Hahaha!
Aku dah gila benda nie sejak first time jamming!
SO,Aku main bass saja.
HEHEHE.
Sapa2 nak jamming.
Ajak lah i!

Jamming

PErghhh.Tengok minah ni jamming.Teringin nak jamming balik.Tapi,apa boleh buat.Kawan2 aku semua bawa diri.HAIHHH!Kalau aku ada bass sendiri.Tak berjalan la aku!LALALA.Bila la aku nak p jamming ni?Mudin!Idin!Myrol!Mana ampa semua p??Aku nak jamming la!

09 Februari 2011

Rayban

Aku ni,obese terhadap rayban!Gila pnya obses!Smpai boy aku pon sakit pala!Kalau jumpa rayban cantik2!Haaaa,Mula la tgn n kaki ni tataw dok diam!Nak p tekan duit je lah!hahahh!ikut2!Kalau shop barang aku saja,dekat 1K pa?!hahaha!Malang la sapa kahwin dgn aku!Keperluan maslow banyak n Kehendak lagi banyak!!HUHUHU!Dont worry sayang!Layan kehendak aku,i will be your best wife till your last breath!So,be good!Buy me hot stuff!!


OBSES WITH RAYBAN!

Wuuuu,hot!

Teringin lak aku nak minum air kelapa.Fuuhhhh!Sedap lew!Dapat isi lembut2!Kalau lah dapat makan,kompom baik tros demam aku!HUHUHU!Sayangku Syafiq Maula Nordin...Tolong belikan cayang ayaq nyok!Dah kempunan ni!!WIsshhhiinnngggg!!

PERRGGGHHHHH!Sedap ni ther!I like!





Benci

Aku cukup benci dengan org yg suka wat hot!Heih!jgn wat sempoi la.Tapak kaki aku cantik lagi la.Tapi,kalau dh perasaan cantik.Aku hnya bley tgk gelagat hampa saja la!So,to all bitches n gay or lesbie or anything.Jadi la diri sendiri.Tak cantik ikut orng.TAPI kalau dah ketegaq batu sangat.Pasai kat hampa la.Janji jgn wat hot2 dpn aku dh naa!!SShhhhuuu Shhhuu.Ta suke,ta suke.

08 Februari 2011

it's hard being sick person


Adoiii sakit la pula!Dah la aku ni susah nak sakit.Tapi,bila dah sakit,susah la nak turun.Macam2 x kena.Sakit tekak.Hidung tersumbat!Haih!Sabo je la.Ya ALLAH!Sembuhkn lah hamba-mu ini!amin3!

24 Januari 2011

Proton Lekir

Kereta ni cantik kan?Proton Lekir.Kalau dapat kat aku.Perrghhh~Marka beratoq panjang wo0.!Kereta impian aku nih!

23 Januari 2011

Baby Cat ♥♥

Aku sayang sangat kat seekor kucing aku ni.Dah la kerdil.Cute miut lak tuh.Apa2 pun aku memang sayang akan kucing.Muaahhh for cats all over the world!


Nama dia Baby Cici.Cute kn?Sayang dia tau!Mwahhh!

Disco baby :)

Terasa macam nak p disco lagi la.Tapi bila erk?Aku ni dh kena lock dengan boy aku.Haih,Kalau nak p pun,dalam mimpi ja kot.Wahai Syafiq Maula Nordin.Tolong beri aku peluang untuk merasa p clubbing lagi.pelishh!haha galak noh!


jom p kepak:)jom sayangs

21 Januari 2011

Panjang atau pendek.

Aku terasa rimas sangat akan rambut aku yang semakin panjang nie.Should i cut my hair or let it be?Boleh di kata kan hari2 hair bad day.Tapi apa kan daya,kalo na potong pun hmmmmm...hujung bulan la.Kena tunggu gaji masok.Baru la best sikit kalo nak hair cut pun.Tapi aku na jugak rambut aku panjang.Aku tak pernah kot simpan panjang2,tapi biasa la perempuan keinginan banyak.huhuhu.Hope aku boleh tanggung beban rambut aku nie.



Rambut aku dah jadi macam nie ha.
HAHAHAHAHA

20 Januari 2011

Cat lover!

Aku ni seorang manusia yang sangat suka akan kucing.Kalo boleh,aku nak mati dengan kucing saje.AHHHH!Kenapa la aku ni gila dengan kucing ha?Sampai aku punya sifat pun macam kucing dah.Hahaha.Apa2 pun.I love cats!


Kalo ada sepuluh ekor pown tak apa.Aku rela la!

19 Januari 2011

Jom layan:P

Oh Kekanda
Jangan iri hati, Dinda naik pangkat lagi
Oh Adinda
Kanda mana dengki, malah Kanda support bini

Jadi Dinda mahu mengambil masa
Tapi Kanda mahu segera
Dinda ingin berjaya dalam kerjaya
Tapi Kanda mahu cahaya mata

Dinda belum bersedia
Kanda dah beria ria
Jadi yang mana satu
Tak perlu bertengkar
Tak perlu bermasam muka

Oh Adinda, tolong jangan lekas curiga, lekas cemburu buta
Oh Kekanda, Dinda perlu berhati-hati, tak rela dikongsi

Kanda kerja overtime, terlebih masa
Itu yang Dinda harus berwaspada
Ini semua demi masa depan keluarga
Dengan Dinda atau sebaliknya

Kanda kerja malam
Dinda kerja siang
Jadi bila nak bertemu
Tak perlu bertengkar
Tak perlu bermasam muka

Oh adiwira, dewataku, mari ikut cara Dinda
Oh Tun Teja, intan permata, mari ikut cara Kanda
Oh bagaimana? Bagaimana kita nak selesaikannya?
Apa keputusannya?

Oh Kekanda mari nyawa, kita cuba komunikasi
Oh Adinda mari sayang, kita cuba toleransi

Walau kita janji sehidup semati, kita berlainan
Kanda polar kutub utara
Dinda kutub selatan
Komunikasi, sikap toleransi, itu yang kita perlu
Tak perlu bertengkar
Tak perlu bermasam muka

Walau kita sering dengan cara masing-masing
Kanda yang Perdana
Dinda yang Utama
Kanda segalanya
Dindalah nyawa
Kita tetap bahagia bila bersama sama
Bahagia bersama
Bersama selamanya
Bahagia selama-lamanya

18 Januari 2011

Ipoh Perak

Sekian lama menyepi bukan bermaksud aku lupa untuk uptodate,tp busy pergi kerja,cuti la..sekarang ni,dah nak masok sebulan aku kerja kat sini.Tetapi,tak bermakna aku tak boleh bercuti kan.Aku baru jeh balik dari Ipoh Perak selama 3 hari 2 malam.Tujuan aku pergi sana hanya la untuk menyambut hari lahir Jeff,kawan kepada boifee aku.So,agak seronok lah dapat berkenalan dengan ramai orang.Harap,lepas ni pergi jalan2 lagi lah!

Ni lah burfday boy.Jeffry n his future wifee Siti Diana.Moga2 kekal hingga ke akhir hayat.AMIN!

04 Januari 2011

New job!

Hari nie sudah seminggu lebih aq bekerja di KOPLIMO Koperasi Limosin di lapangan terbang Pulau Pinan.Seronok pun ade.huhuhu..Aku berharap,pekerjaan ini dapat bertahan kerana ia menjadi sumber rezeki ku.ceyyyy!