24 Januari 2011

Proton Lekir

Kereta ni cantik kan?Proton Lekir.Kalau dapat kat aku.Perrghhh~Marka beratoq panjang wo0.!Kereta impian aku nih!

23 Januari 2011

Baby Cat ♥♥

Aku sayang sangat kat seekor kucing aku ni.Dah la kerdil.Cute miut lak tuh.Apa2 pun aku memang sayang akan kucing.Muaahhh for cats all over the world!


Nama dia Baby Cici.Cute kn?Sayang dia tau!Mwahhh!

Disco baby :)

Terasa macam nak p disco lagi la.Tapi bila erk?Aku ni dh kena lock dengan boy aku.Haih,Kalau nak p pun,dalam mimpi ja kot.Wahai Syafiq Maula Nordin.Tolong beri aku peluang untuk merasa p clubbing lagi.pelishh!haha galak noh!


jom p kepak:)jom sayangs

21 Januari 2011

Panjang atau pendek.

Aku terasa rimas sangat akan rambut aku yang semakin panjang nie.Should i cut my hair or let it be?Boleh di kata kan hari2 hair bad day.Tapi apa kan daya,kalo na potong pun hmmmmm...hujung bulan la.Kena tunggu gaji masok.Baru la best sikit kalo nak hair cut pun.Tapi aku na jugak rambut aku panjang.Aku tak pernah kot simpan panjang2,tapi biasa la perempuan keinginan banyak.huhuhu.Hope aku boleh tanggung beban rambut aku nie.



Rambut aku dah jadi macam nie ha.
HAHAHAHAHA

20 Januari 2011

Cat lover!

Aku ni seorang manusia yang sangat suka akan kucing.Kalo boleh,aku nak mati dengan kucing saje.AHHHH!Kenapa la aku ni gila dengan kucing ha?Sampai aku punya sifat pun macam kucing dah.Hahaha.Apa2 pun.I love cats!


Kalo ada sepuluh ekor pown tak apa.Aku rela la!

19 Januari 2011

Jom layan:P

Oh Kekanda
Jangan iri hati, Dinda naik pangkat lagi
Oh Adinda
Kanda mana dengki, malah Kanda support bini

Jadi Dinda mahu mengambil masa
Tapi Kanda mahu segera
Dinda ingin berjaya dalam kerjaya
Tapi Kanda mahu cahaya mata

Dinda belum bersedia
Kanda dah beria ria
Jadi yang mana satu
Tak perlu bertengkar
Tak perlu bermasam muka

Oh Adinda, tolong jangan lekas curiga, lekas cemburu buta
Oh Kekanda, Dinda perlu berhati-hati, tak rela dikongsi

Kanda kerja overtime, terlebih masa
Itu yang Dinda harus berwaspada
Ini semua demi masa depan keluarga
Dengan Dinda atau sebaliknya

Kanda kerja malam
Dinda kerja siang
Jadi bila nak bertemu
Tak perlu bertengkar
Tak perlu bermasam muka

Oh adiwira, dewataku, mari ikut cara Dinda
Oh Tun Teja, intan permata, mari ikut cara Kanda
Oh bagaimana? Bagaimana kita nak selesaikannya?
Apa keputusannya?

Oh Kekanda mari nyawa, kita cuba komunikasi
Oh Adinda mari sayang, kita cuba toleransi

Walau kita janji sehidup semati, kita berlainan
Kanda polar kutub utara
Dinda kutub selatan
Komunikasi, sikap toleransi, itu yang kita perlu
Tak perlu bertengkar
Tak perlu bermasam muka

Walau kita sering dengan cara masing-masing
Kanda yang Perdana
Dinda yang Utama
Kanda segalanya
Dindalah nyawa
Kita tetap bahagia bila bersama sama
Bahagia bersama
Bersama selamanya
Bahagia selama-lamanya

18 Januari 2011

Ipoh Perak

Sekian lama menyepi bukan bermaksud aku lupa untuk uptodate,tp busy pergi kerja,cuti la..sekarang ni,dah nak masok sebulan aku kerja kat sini.Tetapi,tak bermakna aku tak boleh bercuti kan.Aku baru jeh balik dari Ipoh Perak selama 3 hari 2 malam.Tujuan aku pergi sana hanya la untuk menyambut hari lahir Jeff,kawan kepada boifee aku.So,agak seronok lah dapat berkenalan dengan ramai orang.Harap,lepas ni pergi jalan2 lagi lah!

Ni lah burfday boy.Jeffry n his future wifee Siti Diana.Moga2 kekal hingga ke akhir hayat.AMIN!

04 Januari 2011

New job!

Hari nie sudah seminggu lebih aq bekerja di KOPLIMO Koperasi Limosin di lapangan terbang Pulau Pinan.Seronok pun ade.huhuhu..Aku berharap,pekerjaan ini dapat bertahan kerana ia menjadi sumber rezeki ku.ceyyyy!