21 Januari 2011

Panjang atau pendek.

Aku terasa rimas sangat akan rambut aku yang semakin panjang nie.Should i cut my hair or let it be?Boleh di kata kan hari2 hair bad day.Tapi apa kan daya,kalo na potong pun hmmmmm...hujung bulan la.Kena tunggu gaji masok.Baru la best sikit kalo nak hair cut pun.Tapi aku na jugak rambut aku panjang.Aku tak pernah kot simpan panjang2,tapi biasa la perempuan keinginan banyak.huhuhu.Hope aku boleh tanggung beban rambut aku nie.



Rambut aku dah jadi macam nie ha.
HAHAHAHAHA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan