17 Februari 2011

WAHHH!

Tido tak basah.Mandi tak kenyang.Makan tak lena.
Bak kata orang.Hahaha!
Aku dah gila benda nie sejak first time jamming!
SO,Aku main bass saja.
HEHEHE.
Sapa2 nak jamming.
Ajak lah i!

Jamming

PErghhh.Tengok minah ni jamming.Teringin nak jamming balik.Tapi,apa boleh buat.Kawan2 aku semua bawa diri.HAIHHH!Kalau aku ada bass sendiri.Tak berjalan la aku!LALALA.Bila la aku nak p jamming ni?Mudin!Idin!Myrol!Mana ampa semua p??Aku nak jamming la!

09 Februari 2011

Rayban

Aku ni,obese terhadap rayban!Gila pnya obses!Smpai boy aku pon sakit pala!Kalau jumpa rayban cantik2!Haaaa,Mula la tgn n kaki ni tataw dok diam!Nak p tekan duit je lah!hahahh!ikut2!Kalau shop barang aku saja,dekat 1K pa?!hahaha!Malang la sapa kahwin dgn aku!Keperluan maslow banyak n Kehendak lagi banyak!!HUHUHU!Dont worry sayang!Layan kehendak aku,i will be your best wife till your last breath!So,be good!Buy me hot stuff!!


OBSES WITH RAYBAN!

Wuuuu,hot!

Teringin lak aku nak minum air kelapa.Fuuhhhh!Sedap lew!Dapat isi lembut2!Kalau lah dapat makan,kompom baik tros demam aku!HUHUHU!Sayangku Syafiq Maula Nordin...Tolong belikan cayang ayaq nyok!Dah kempunan ni!!WIsshhhiinnngggg!!

PERRGGGHHHHH!Sedap ni ther!I like!





Benci

Aku cukup benci dengan org yg suka wat hot!Heih!jgn wat sempoi la.Tapak kaki aku cantik lagi la.Tapi,kalau dh perasaan cantik.Aku hnya bley tgk gelagat hampa saja la!So,to all bitches n gay or lesbie or anything.Jadi la diri sendiri.Tak cantik ikut orng.TAPI kalau dah ketegaq batu sangat.Pasai kat hampa la.Janji jgn wat hot2 dpn aku dh naa!!SShhhhuuu Shhhuu.Ta suke,ta suke.

08 Februari 2011

it's hard being sick person


Adoiii sakit la pula!Dah la aku ni susah nak sakit.Tapi,bila dah sakit,susah la nak turun.Macam2 x kena.Sakit tekak.Hidung tersumbat!Haih!Sabo je la.Ya ALLAH!Sembuhkn lah hamba-mu ini!amin3!